In 2005 ben ik begonnen met Costa Select nadat ik zag dat er nog steeds vele kopers uit het buitenland een rad voor ogen werd gedraaid. Dat varieerde van slechte voorlichting, bijvoorbeeld door huizen ivm de zonligging op een bepaald moment van de dag te laten zien, tot pure oplichting zoals het willens en wetens een stuk grond als bouwgrond verkopen terwijl bekend was dat er nooit gebouwd zou mogen worden.

Het valt niet mee om als koper, een soort eenmalige passant voor de meeste makelaars, je weg te vinden en op de hoogte te zijn van alle facetten om ervoor te zorgen dat je niet de bekende “kat in de zak” koopt. Ik heb de huizenmarkt in Spanje een aantal jaren vanaf 2002 van nabij gevolgd en besloot in 2005 als aankoopmakelaar me alleen te richten op de koper en hem / haar veilig door het hele proces te loodsen.

ZORGELOOS EEN HUIS KOPEN IN SPANJE dus.

Marc Stam

Directeur/ Eigenaar Costa Select

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wilt u een vrijblijvend en kosteloos een oriënterend gesprek in Nederland?
U bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

Wij helpen u graag in Spanje

Onze Nederlandse consultants begeleiden u graag bij uw zoektocht naar een huis in Spanje.

Thijs Kranenborg
Valencia

Costa Select heeft het label Mondi Professional

Mondi is een organisatie die opkomt voor de belangen van haar Belgische en Nederlandse leden en hen voorziet van praktische en preventieve informatie om succesvol een (tweede) woning in het buitenland of een recreatiewoning in Nederland aan te schaffen. 

Lees hier meer over de beoordeling van klanten op de onafhankelijke website van Mondi.

> Lees meer