Costa Select heeft sinds 2005 een groot aantal dienstverleners aan het netwerk toegevoegd. De meesten Nederlandstalig om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken om zorgeloos te genieten van hun woning onder de zon. Op andere pagina’s kunt u lezen over de aankoopbemiddeling en de begeleiding van verbouwingen en nieuwbouw, hieronder een opsomming van de overige diensten.

Costa Select ontzorgt

Voor onderstaande diensten maken wij gebruik van een netwerk aan bedrijven en personen waarmee we vaak al vele jaren samenwerken. Koopt u via ons, dan staan zij uiteraard ook tot uw beschikking.

Verhuurservices

Zelf verhuren

Als u besluit zelf te verhuren, dan draagt u zorg voor het aanbrengen van gasten voor uw woning. Dat kan via uw kennissenkring, maar ook via speciale websites die gericht zijn op particuliere verhuur van vakantiewoningen. Het is wel raadzaam om lokaal samen te werken met partijen voor de sleuteloverdracht, de eindschoonmaak, linnenservice et cetera. Wij werken nauw samen met lokale bedrijven die bijvoorbeeld uw gasten opvangen en hun verblijf vlekkeloos laten verlopen.

Verhuren via een bureau

Vindt u het behandelen van aanvragen en de financiële afwikkeling te veel gedoe? Dan kunt u dit volledig overdragen aan een reisorganisatie uit Nederland. Zowel het aanbrengen van gasten als de verdere afhandeling geeft u dan uit handen. Wij laten u graag met hen kennis maken.

Inrichting van de woning

Of u nu enkele meubelstukken wilt, een meubelpakket wilt aanschaffen of de woning compleet door een styliste wil laten inrichten, wij kunnen u introduceren bij enkele gerenommeerde partijen die u in het Nederlands verder kunnen helpen.

Property Management

Een belangrijk onderdeel van het dienstenpakket omdat het de eigenaar van de woning (zeker als het een tweede huis betreft), voledig ontzorgt. 

Wanneer u een huis op zoveel kilometers afstand hebt staan is het een geruststellende gedachte dat er een partij is die met regelmaat je eigendom controleert, de sleutels heeft wanneer er iemand bij moet en een inspectie doet na calamiteiten als bijvoorbeeld zware regenval.

Onder property management vallen ook diensten als zwembadonderhoud en tuinonderhoud. Alles onder één dak.

Administratieve zaken

Onze Nederlandstalige gestor helpt u met alle voorkomende administratieve zaken. Het kan hier gaan om belastingaangiftes (bij verhuur is dit ieder kwartaal), verzekeringen, maar ook bijvoorbeeld het importeren van uw Nederlandse of Belgische auto naar Spaans kenteken. 

Andere vragen?

Mocht u naar iets op zoek zijn dat we niet vermeld hebben, laat het ons weten.

> Stel uw vraag 

Wij hopen ook u ooit te feliciteren met de succesvolle aankoop.

>Lees hier over de ervaringen van onze klanten