INVESTERINGEN

De investeringen die op dit moment open staan. Appartementen om te flippen en te verhuren

>Ga naar Investeringen 

STAPPEN PROCES

Wat zijn de te nemen stappen om rendement te maken met een investering in vastgoed in Valencia?

>Ga naar Stappen in het proces

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij geven alvast een antwoord op de vragen die het meest door onze klanten gesteld worden in onze FAQ lijst

>Ga naar Veelgestelde vragen

Investeer NU in

Valencia

Wij bieden u zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheden in Valencia. 

Valencia geldt als absolute hotspot voor ‘digital nomads’, met 300 dagen zon per jaar. Met de vele expats is de verhuur van een geschikt appartement dan ook bijna gegarandeerd.

Samen met onze lokale partners vinden, selecteren, renoveren, decoreren en verhuren wij uw volgende vastgoedinvestering.

> Ga naar de open investeringskansen

Wij zijn ingeschreven in het Registro Agencias Inmobiliarias Communidad Valenciana (RAICV) onder nummer 1292.

Waarom Valencia?

LAGE HUIZENPRIJZEN (NOG)

De 3de stad van Spanje staat op plek 17 (!) qua huizenprijs. Een stad met bijna 800.000 inwoners waarvan 13% uit het buitenland met prijzen onder het gemiddelde. 

FORBES: BESTE STAD TER WERELD

Volgens Forbes is Valencia de beste stad ter wereld om te wonen! Met de grote Erasmus campus, een sterk ontwikkelde economie en bloeiend toerisme

300 DAGEN PER JAAR ZON

    Gelegen aan de kust, met zeer milde winters en maarliefst 300 dagen zon per jaar is Valencia een paradijs voor mensen die van het goede leven houden.

SELECTEER EEN VAN ONZE MOGELIJKHEDEN

Maak gebruik van de investeringsmogelijkheden die direct kunnen worden aangekocht en eventueel al bemeubeld zijn en klaar voor de verhuur. > Ga naar de investeringsmogelijkheden

OP MAAT GESNEDEN SERVICE

Geef ons een budget en doelstellingen en wij zoeken daar een passende belegging bij die past bij uw portefeuille. We nemen graag uw persoonlijke voorkeuren door. > Ga naar Aanmeldingsformulier

M2 prijs ontwikkeling

Ondanks de wereldwijde economische situatie en de snelle veranderingen die ook de vastgoedmarkt beïnvloeden, is de vastgoedmarkt van Valencia nog steeds onderontwikkeld. Momenteel liggen de vastgoedprijzen rond de €2.000 per vierkante meter, ongeveer de helft van de prijzen in Barcelona en Madrid.

Huur ‍ontwikkeling

De huurvraag explodeert door de internationale populatie van professionals en studenten. Met de groei van internationale bedrijven die zich hier vestigen, en de uitbreiding van de technologische sector, zien we een stijgende lijn in de huurprijzen. Valencia staat in de top drie van populairste steden, maar is qua prijs per m2 slechts op de zeventiende plek.