ORIENTATIEFASE

In deze fase zullen wij u zoveel mogelijk informatie geven en u eventueel koppelen aan ons netwerk van bedrijven en personen die u over zeer specifieke zaken kunnen informeren. Denk daarbij aan de financieringsmogelijkheden, de fiscale impact van uw beslissingen doorrekenen etc. 


Wij ontvangen u graag voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Nederland.

BUDGETBEPALING EN SELECTIEFASE

Gebaseerd op het uiteindelijke budget en de wensen, zullen wij samen met onze partner in Valencia een selectie woningen aanreiken om in te investeren.


U kunt daarvoor zelf afreizen naar Valencia of op afstand intekenen.

AANKOOPFASE

Wij adviseren onze klanten om zich te laten bijstaan door een deskundige Nederlandstalige gestor, die de aankoop op juridisch en administratief gebied begeleidt. Zodoende zijn de contracten in het Spaanse en Nederlands en worden alle documenten door een onafhankelijke partij beoordeeld. Denk hierbij aan zaken als de schuldpositie, bestemmingsplan en gemeentelijke overtredingen.

U wordt door een Nederlandstalige gestor bijgestaan bij de afwikkeling van de aankoop bij de notaris.

VERBOUW EN INRICHTINGSFASE

Onze partner in Valencia is gespecialiseerd in het verbouwen en inrichten van de appartementen zodat deze optimaal geschikt worden gemaakt om te voldoen aan de vraag van expats.

Afhankelijk van de staat van het appartement wordt een (kleine) verbouwing gedaan om het appartement te moderniseren naar de huizige maatstaven en op stijlvolle wijze ingericht.

Wij nemen u al het werk uit handen.

VERHUURFASE

Uw appartement is klaar om te verhuren. Afhankelijk van uw wensen heeft u de mogelijkheid om ook zelf gebruik te maken van de woning. Wij houden rekening met uw wensen en zetten ons in om een optimaal rendement te halen uit uw investering.

Onze partner in Valencia draagt zorg voor de contracten en afhandeling.

MEER WETEN? MAAK EEN AFSPRAAK